ATE teljesítmény ellenállások

Az ATE Electronics 1970 óta gyárt speciális, magas minõségi követelményeket kielégítõ teljesítmény ellenállásokat. A termék kínálat összeállításakor messzemenõen figyelembe vették a felhasználók igényeit, nagy hangsúlyt helyezve a gyors szállításra és a versenyképességre. Az ATE Electronics 1994-ben az olaszországi cégek sorában az elsõk között felelt meg az UNI EN ISO szabvány követelményeinek. 2010-ben elérték az UNI EN ISO9001:2008 (No.: 9170.ATEE) minõsítést. Minden termék Olaszországban készül és kielégíti, illetve néhány estben túlteljesíti a RoHS, MIL és CECC követelményeket.

  • CS sorozat – axiális tekercselt huzal ellenállások (2-5W): A fokozott megbízhatóságú minõségi alapanyagok felhasználásának és a speciális gyártástechnológiának köszönhetõen a sorozat megfelelõ alternatívája a hasonló teljesítményû üvegzománc ellenállásoknak.
  • RB sorozat – alumínium házas teljesítmény ellenállások (10-250W): Nagy teljesítmény és kis méretek alacsony üzemi hõmérséklet mellett.
  • CS és RB sorozat egyedi igények alapján: Speciális jellemzõk (biztosítóval ellátott, magas impulzus terhelhetõség, induktivitás-mentes kivitel) és egyedi kivezetések (megnövelt elválasztási feszültség, sarus-, csavaros- kivitel) igénye esetén kérjük, érdeklõdjön!
  • 3SM – sorozat (3W): SMD környezetben alkalmazható a hagyományos axiális teljesítmény ellenállások kiváltására. Elektromos jellemzõi megegyeznek a 3CS típuséval.
  • DAT sorozat – páramentesítõ eszköz (100-150W): Segítségével a kondenzációra érzékeny, illetve hajlamos elektronikus eszközök belsejében a hõmérsékletet a környezeti hõmérséklet felett tartva a kondenzáció megelõzhetõ.
  • SR sorozat – szimmetrizáló, kisütõ ellenállások (10-13W): Elsõsorban elektrolit kondenzátorokat tartalmazó áramkörök feszültség osztó, szimmetrizáló és/vagy kisütõ ellenállásaiként alkalmazhatóak, kialakításuk révén közvetlenül a kondenzátorra szerelhetõek.
  • RF sorozat – biztosítóval felszerelt ellenállások (2-15W): Speciális felhasználások számára.